Webinar

Leaders are made not born...
Webinar
Dezideratul fiecarui om este acela de a-si impartasi cunostintele

Webinare sustinute de George Nedelcu

Cu mai bine de 18 ani de experienta in conducerea echipelor, antreprenoriat si numeroase tangente cu zona educationala, George Nedelcu este unul dintre trainerii care maximizeaza eficienta mijloacelor de comunicare online pentru a-si impartasi experientele, cunostintele si bineinteles, pentru a-si face cunoscuta munca. Webinariile sustinute de catre acesta vin sa ofere un titlu informativ muncii pe care o presteaza in zona de training si coaching.

Webinar Business Coaching – Orientandu-se dupa premisa schimbarilor sistematice pe care continuturile media le produc in randul oamenilor, George Nedelcu isi propune sa ofere informatii vitale despre munca sa pentru a atrage interesul publicului in zona de life coaching, business training si bineinteles, consultanta in leadership si conducere de echipe. Specialistul recunoaste ca munca alaturi de oameni, indiferent de nivelul lor de profesionalism, este una dinamica si atractiva in acelasi timp. Acesta trebuie sa fie mereu in pas cu scrierile de specialitate din domeniu, cu noile practici care pot creste performantele in munca si productivitatea.

Cariera si motivatie

Inscrie-te la ultimul webinar

Daca iti doresti sa aflii mai multe despre activitatea de trainer si coach a lui George Nedelcu, inscrie-te la ultimul webinar business coaching pentru informatii suplimentare sau navigheaza prin paginile acestui site pentru o documentare aprofundata.

Call Now Button