Training

Training COMUNICARE

Trainingul despre COMUNICARE este conceput pentru a te ajuta să folosești eficient instrumentele, cunoștințele, încrederea și energia necesare pentru impactul pe care îl dorești.

Curs de comunicare
Acesta este un curs de comunicare provocator care încorporează materiale din mai multe discipline.

 Obiectivul nostru
Obiectivul nostru central este de a te consolida în mod constant cu încrederea, concentrându-te asupra a ceea ce deja lucrează pentru tine și dezvoltând acele calități și abilități. 

 Dezvoltarea conștiinței
Acest program este o călătorie care începe prin dezvoltarea conștiinței de sine, explorând dinamica și tehnicile unei comunicări interpersonale eficiente și cum să faci impactul dorit în timp ce construiți relații și prezentări.

Ce separă un lider de succes de unul mediocru?

În acest curs vei afla cum sunt liderii de succes din secolul 21 și cum poți adopta stilul lor de conducere . Folosind cercetarea și cele mai bune practici, precum și povestirile marilor lideri și a oamenilor obișnuiți, vei practica abilitarea, responsabilitatea, curajul și umilința – abilități cheie de lider legate de echipele incluzive și de succes. De-a lungul cursului, te vei întâlni cu oameni ca tine, care doresc să fie cei mai buni lideri pe care îi pot face, prin încorporarea leadership-ului incluziv în viața lor de zi cu zi.

Plan personal
Cu ajutorul unor chestionare scurte și studii de caz convingătoare, vă veți perfecționa abilitățile în fiecare secțiune. Cel mai important este că veți aplica noile tale abilități de leadership prin exerciții interesante din viața reală.

La sfârșitul cursului, veți crea un plan personal de conducere care vă va ajuta să continuați să vă dezvoltați abilitățile, cunoștințele și conștientizarea în căutarea dvs. de a deveni un lider de succes și incluziv.

"We are true to ourselves, and commit to always perform at our best"

Tipuri de Training

Training Dezvoltare Personlă

Conceptul numit ”dezvoltare personală” este despre ceea ce faci, ceea ce simți și mai ales despre ceea ce ești sau cine ești. Atunci când nu suntem mulțumiți de una sau mai multe dintre aceste 3 direcții, înseamnă că nu suntem ”congruenți cu noi înșine”. Starea de ”congruență” este acea stare în care fiecare fibră din noi este în acord și nu există niciun fel de conflict intern. Este, de exemplu, acea stare pe care o manifestă sportivii de performanță atunci când doboară un record mondial.

Training Leadership Managementul Timpului

Managementul eficace al timpului este unul dintre pilonii succesului în leadership .În acest curs vei putea câștiga și aplica cunoștințele și înțelegerea de conștientizare personală și profesională, de organizare și de angajare și de a utiliza instrumentele, metodele și tehnicile pe care le-ai învățat în stabilirea obiectivelor, stabilirea priorităților, planificarea și delegarea pentru a depăși provocările legate de gestionarea timpului și sporirea productivității.

Training Vânzări

Vânzarea începe atunci când posibilul client spune: Nu, nu mă interesează, nu am nevoie, nu am timp sau nu am bani. Acesta este un curs practic, interactiv, cu soluții concrete la probleme, profesionist, rezultate cuantificabile într-o rată crescută a profitului. Vânzarea în vremurile actuale se face diferit. Multe dintre vechile tehnici nu mai funcționează, acum vânzarea este știința în care îi permiți clientului să cumpere. Acest curs este gândit să acopere activitatea de vânzări, fie că aceasta se desfășoară la telefon, fie față în față.

”Doar două lucruri îți pot schimba viața: ceva nou intră în viața ta sau ceva nou se întâmplă în interiorul tău.”- Brandon Burchard

Call Now Button