Life coaching

George Nedelcu - Trainer & Coach
Life coaching

Ce inseamna life coaching si care sunt avantajele?

Stresul, o integrarea greoaie in colectivul de la locul de munca, sentimentul unei cariere nesatisfacatoare, dar si lipsa de obiective sunt doar cateva sentimente si stari care ne pot opri din evolutie in viata profesionala si personala. In ultimii ani, pentru a diminua nivelul scazut de stima de sine al angajatilor si lipsa de productivitate a acestora, mai multe companii au inceput sa colaboreze cu un life coach pentru a-i determina pe oameni sa isi recunoasca limitele dar si nenumaratele posibilitati de evolutie intr-un mod particularizat. George Nedelcu este unul dintre cei mai renumiti antrenori sau life coach cunoscuti, acesta oferind planuri personalizate de dezvoltare tuturor structurilor din cadrul unei companii. Practic, el nu numai ca ajuta la descoperirea si antrenarea propriilor abilitati, dar si formeaza un climat organizational dominat de o comunicare eficienta.
Avantajele pentru life coaching sunt multiple, dar pentru a avea o viziune generala despre acest sector mentionam: clarificarea viziunii clientului asupra progresului, modificarea obiectivelor strategice sau personale in functie de capabilitati, motivarea descoperirii propriilor hobby-uri / abilitati, realizarea unui plan de dezvoltare pe termen scurt, mediu si lung, portretizarea responsabilitatii ca un factor generator de performante in cadrul companiilor.

De ce ai nevoie de life coaching in viata ta?

Rolul unui coach in viata ta personala si profesionala este unul multiplu. In primul rand, asa cum suna si traducerea din engleza a termenului „coach”, acesta se ocupa cu antrenamentul vietii tale pentru a deveni mai bun, mai competitiv si implicit, intr-o armonie relationala cu ceilalti. Poti apela la coach-ul George Nedelcu atat individual cat si ca parte a unei companii, totul depinde de motivatia intrinseca de a genera anumite schimbari de perceptie si stil de viata.

Acceptare si schimbare?

Este vital sa subliniem ca un life coach te va accepta asa cum esti si mai ales, iti va oferi oportunitatea si instrumentele sa te autodescoperi treptat mai mult. Daca dorinta de schimbare apare in viata ta, acest ajutor te va ghida inspre schimbari sistematice, pas cu pas.

Care este rolul unui life coach intr-o companie?

George Nedelcu este life coach si trainer in mai multe domenii de activitate, aspect ce te va ajuta enorm sa iti dezvolti resursa umana din companie. Sesiunile de coching vor avea rolul de a cunoaste convingerile, viziunile si principiile de viata ale angajatilor, vor declansa dorinta de schimbare acolo unde este cazul iar training-ul va lucra pe partea operativa a sarcinilor.

In ce constau sesiunile de life coaching?

1. Evaluare

Pentru a putea schimba perceptiile oamenilor (de cele mai multe ori negative) despre propria persona si cei din jur, un life coach precum George Nedelcu va apela initial la aplicarea unor instrumente de cunoastere, totul pentru a identifica sectoarele vulnerabile ale oamenilor cu care lucreaza.

2. Antrenament

Pentru a putea opera cu schimbari, un life coach trebuie sa lege o relatie stransa cu echipa de angajati, atat ca si colectiv car si individual. La nivel de companie un coach va incerca sa maximizeze productivitatea si sa motiveze echipele iar in plan personal, acesta va incerca sa ofere clientului drumul spre descoperirea calitatilor si oportunitatilor de invatare despre sine.

3. Evaluare

Fiind o munca in echipa si cu echipe, coaching-ul doreste sa maximizeze atingerea obiectivelor, sa asigure o buna comunicare interna si implicit, sa relationeze diverse straturi ierarhice interne pentru o mai buna armonizare a muncii.

Ai intrebari la care nu ti s-a raspuns?

Completeaza formularul de contact sau apeleaza-ne direct pentru a stabili o intalnire despre nevoile tale personale sau ale companiei pe care o reprezinti. Mai jos sunt inserate raspunsuri la cele mai des enuntate intrebari despre life coaching.
Care este relația dintre un coach si client?
Pentru a relationa armonios, un coach si echipa care beneficiaza de serviciile sale trebuie sa stabileasca de la inceput principii de comunicare precum: onestitatea, transparenta si deschiderea. Doar in acest mod se pot realiza sistematic anumite progrese la locul de munca sau in viata personala. Indeplinirea si in prima faza, stabilirea obiectivelor, trebuie sa se fundamenteze pe o relationare deschisa si asertiva, pe un mod coerent de valorificare a propriilor experiente.
Un coach este expert doar intr-un anumit domeniu?
In general, companiile doresc sa colaboreze cu un coach expert in domeniul lor de activitate pentru a putea cunoaste in amanunt implicatiile productivitatii. Atunci cand vine vorba despre George Nedelcu, experienta sa vasta in multiple domenii il acrediteaza cu succes pentru activitatile de coaching.
Cum se desfasoara sesiunile?
In functie de colaborarea stabilita la nivel de companie sau chiar cu clientul in mod individual, sesiunile de coaching pot fi realizate in sistem on-site, hibrid sau online. Totul depinde de disponibilitatea si adaptabilitatea angajatilor la noile tehnologii si comunicare mediata de acestea.
Cate sesiuni de coaching sunt necesare?
Life coaching-ul nu este o chestiune generalista ce poate fi aplicata cu succes pentru toata lumea, indiferent de particularitati. George Nedelcu realizeaza initial o expertiza amanuntita a obiectivelor si personalului cu care va lucra si in functie de aceasta (dar si de progrese) va stabili un numar de intalniri.
Ce isi propune sa sublinieze o sesiune de life coaching?
Fiecare intalnire cu un coach isi propune sa evidentieze dorintele tale personale, ce te motiveaza, ce schimbari poti produce pentru a creste stima de sine si mai ales, cum poti deveni mai productiv in atingerea propriilor obiective.

Life coaching-ul este despre oameni

Pasiuni nedescoperite, misiuni care ne ghideaza viata sau pur si simplu, redescoperirea motivatiilor care ne determina sa mergem la locul de munca sunt cateva elemente pe care sesiunile de life coaching le aprofundeaza. Cu ajutorul unui expert vei putea aprofunda cunostinte despre managementul emotiilor si al stresului in perioade dificile, iar la final, vei finaliza procesul cu un nivel mai ridicat de autocunoastere si performanta.
Este important ca orice companie sa investeasca in propria resursa umana, sa o valorizeze si sa o motiveze corespunzator pentru a performa. Contrar asteptarilor, motivatiile nu se rezuma doar la foloase financiare. Ele pot lua forma unor aprecieri verbale, zile suplimentare de odihna sau chiar cursuri de perfectionare si life coaching in care angajatul sa se redescopere.

Ia legatura cu echipa mea!

300+ WORKSHOP-URI

20+ ANI DE EXPERIENȚĂ

12000+ ORE DE COACHING

9000+ PARTICIPANȚI

Call Now Button