Power Podcast by George Nedelcu pentru

Leaderii, productivitatea si dezvoltarea sunt elemente fundamentale ale unei companii. Fiecare dintre acestea trebuie operationalizat constant prin consultanta de specialitate pentru a spori performantele si implicit, pentru a avea rezonanta pe piata.
1 +
Descărcări
1 +
episoade
Power Podcast

Despre George Nedelcu

George Nedelcu este business coach și antreprenor cu o experiență de peste 20 de ani. După ce a pornit și scalat propria afacere de la 0 la Top 3 Național, George a fost ghidat spre o nouă direcție: coaching și mentorat. De mai bine de 8 ani, George a lucrat în mii de ore de coaching, a susținut peste 300 de workshop-uri pentru mai mult de 9.000 de participanți.

“Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi însoțit.”

Pe lângă toate acestea, stilul de viață este unul complex, îmbinând viața de familie cu sportul și dezvoltarea continuă, având proiecte din ce în ce mai mari la nivel regional, pe care le desfașoară cu foarte multă determinare și seriozitate. Deci, cu un focus clar și cu o dorință enormă de a oferi ceea ce știe este pregătit de noi proiecte. Tu ești pregătit să treci la un nou nivel?

Call Now Button