George Nedelcu

COACH & TRAINER
George Nedelcu

George Nedelcu

Valorizarea resursei umane prin investirea constanta in specializarea acesteia este parte a consecventei propriului brand.

Strada Iuliu Maniu Nr. 32, Biroul 14, Brașov

George Nedelcu
Coach & Trainer

Formarea si conducerea echipelor este un laitmotiv pentru George Nedelcu. Dorinta de a interactiona cu oamenii, de a-i sustine pe drumul succesului si implicit, de a-i ajuta sa isi descopere vocatia l-au transformat intr-un personaj admirat la nivelul opiniei publice pentru perseverenta si pasiunea acestuia. Mereu ghidat de planuri, strategii si raspunsuri proportionale intrebarilor adresate, George Nedelcu ofera companiilor dar si oamenilor in mod individual programe adaptate propriilor nevoi, de la cele din zona de business si pana la asumarea competentelor de vorbit in public.
Orice competenta poate fi asimilata printr-un binom functional al teoriei cu practica. Aceasta este una dintre realitatile de la care George Nedelcu pleaca pentru a-si fundamenta training-urile si workshop-urile. Companiile il aleg pentru deschiderea si transparenta de care da dovada, oamenii il admira pentru experienta in domeniu finalizata cu multiple reusite. Fie ca vorbim despre vanzari, management, leadership sau comunicare, orice sector este bine cunoscut de catre expert atat la nivel empiric cat si teoretic.

Cea mai buna optiune pentru perfectionare

Training-ul este o oportunitate de dezvoltare bidirectionala: a companiei dar si a resursei umane in particular. Acesta ofera o abordare sectoriala a punctelor slabe, imbunatateste performantele angajatilor si creste stima de sine a acestora, valorizeaza productivitatea si mai ales, ofera organizatiei in ansamblu un renume pe piata muncii. Toate acestea pot fi cu adevarat maximizate daca alegi un expert, daca te orientezi dupa importanta formarii continue si a excelentei.

Cheia succesului sta in valorile comune

O companie, in functie de domeniul de activitate si valorile pe care le angreneaza in jurul acesteia, atrage angajati care impartasesc puncte comune. Convergenta acestor puncte trebuie sa fie exemplificata prin rezultate, prin performante care sa pozitioneze angajatul intr-o stare de confort. Propria perceptie despre contributia la bunul mers al firmei este vitala pentru a configura o raportare sanatoasa intre mediul de lucru si valorile umane personale. Din acest motiv, George Nedelcu vine sa realizeze in prima instanta o analiza exhaustiva a personalului dintr-o companie, interactioneaza cu acesta si ulterior:

Misiune

Succesul in propria afacere, in cariera, genereaza tendinta oamenilor de a impartasi reteta succesului, de a-i motiva si pe altii sa investeasca in ei. George Nedelcu este antreprenor si business coach care a pornit de la misiunea asumata de a forma oameni de succes, profesionisti in arii de activitate diferite, toti manati de dorinta de a fi mai asertivi, mai buni in propriul sector. Practic, zona educationala este cea care descrie cu succes activitatile de training si mentorat, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Viziune

Daca pentru mare parte dintre companii viziunea este elaborata in jurul clientului, a satisfactiei acestuia pentru produsele achizitionate sau serviciile prestate, pentru business coach-ul George Nedelcu prioritatea este dezvoltarea omului. Astfel, indiferent de clientul de referinta (organizatie publica sau privata, oameni singulari), beneficiarul final al training-urilor este omul si capacitatea acestuia de a implementa sfaturile si propunerile venite din partea specialistului dupa multi ani de experienta.

Scurt istoric

Studiile, experienta si dorinta continua de invatare se impletesc pentru a putea defini un coach cu multa experienta precum George Nedelcu. Sfera larga de aplicabilitate a cunostintelor in mediul de afaceri, asumarea unui stil de comunicare asertiva pentru receptarea si intelegerea nevoilor organizationale, dar si cei 20 de ani de experienta au condus proiectele preluate pe drumul circular al succesului.
2001 – 2007: debut in antreprenoriat, vanzari si management pentru companii multinationale
Antreprenoriatul dar si zona de activitate din cadrul multinationalelor i-au oferit lui George Nedelcu propriile competente pentru coordonarea propriei companii si implicit, dezvoltarea unui nivel ridicat de toleranta la risc.
2009: top 3 la nivel national in vanzari, zona import si distributie
Perseverenta, intrepatrunderea performantelor cu disponibilitatea de a face concesii in mediul de afaceri au fost punctele esentiale care au condus munca lui George Nedelcu in primele pozitii la nivel national. Dupa o astfel de experienta el a inteles ca succesul nu este oferit in mod prioritar de recunoasterea celorlalti ci de modul in care angajatii din mediul intern isi valorizeaza munca proprie si valorizeaza compania in ansamblu.
2009 - 2015: deschidere magazin vanzari si service biciclete, deschidere Spekers Club Brasov
In anul 2015 tranzitia efectiva spre educatie se concretizeaza prin deschiderea centrului Spekers Club Brasov. In 2018 George Nedelcu va prelua acest club ce se axeaza pe public speaking pentru a impartasi experientele de comunicare si pentru a-i determina si pe ceilalti sa isi depaseasa fricile vorbitului in public.
2015 - 2019: cursuri de leadership si comunicare
Daca organizarea si tehnica te pot face un bun manager, care sunt atributiile care te pot face un bun leader? Ei bine, cu siguranta George Nedelcu va va explica ca exista multe abordari teoretice ale studiilor despre leadership, unele axate pe tranzitia spre schimbare iar altele pe adaptabilitate. Totul depinde de viziune si de modul in care personalitatea leaderului isi pune amprenta.
2019 - prezent: life coaching si business coaching
Un leader poate mobiliza masele dar angajatii pot construi succesul unei companii. Intr-o lume in care prezenta stresului si a anxietatilor devine un element constant in randul oamenilor, managementul acestor emotii este o componenta vitala pentru zona de business, la fel si training-urile pentru o comunicare eficienta.
0 +
ANI DE EXPERIENȚĂ
0 +
WORKSHOP-URI
0 +
ORE DE COACHING
0 +
PARTICIPANȚI
SUNT MEREU PREGATIT PENTRU ORICE PROVOCARE

Servicii

Daca a ta companie se afla de o buna perioada de timp in stagnare, George Nedelcu te poate ajuta sa reconsideri atributiile din organigrama si sa iti optimizezi capacitatile resursei umane.

Ce spun clientii

Datorita implicatiilor multidimensionale ale domeniilor in care activeaza (life coaching si business training), George Nedelcu prioritizeaza cu precadere parerile clientilor despre workshop-urile organizate, totul pentru a imbunatati constant propriile prestatii. Acesta nu isi doreste ca interactiunea cu publicul tinta sa fie un monolog, ci o adevarata relationare bidirectionala. De la fiecare client in parte se pot invata o sumedenie de noi informatii si bune practici si implicit, se pot imbunatati sectoare vulnerabile.

George Nedelcu Business Coach 21
Pasiunea pentru dezvoltare l-a mobilizat pe George Nedelcu sa impartaseaca si cu altii esenta succesului. Chiar daca unele etape sunt marcate de munca multa si perseverenta, expertul ne invata ca pasiunea si dedicarea sunt principalele „motoare” ce ne pot angrena consecvent pe calea in care ne dorim sa excelam. Fie ca dorim sa devenim antreprenori, angajati in mediul privat sau specialisti in diverse arii de activitate, este vital sa ne dorim sa fim cei mai buni, sa ne depasim propriile asteptari pe scara evolutiei.
Acest mod de a vedea lucrurile se poate permanentiza atat la nivel individual cat si ca mod de viziune in cadrul companiilor. Pentru acestea din urma, pentru a excela, este absolut necesar ca resursa umana sa primeasca sprijin si oportunitati de dezvoltare.
Iti raspundem la neclaritati

Întrebări frecvente

Ce ar trebui sa faca un leader pentru a orienta schimbarea intr-o companie?
La fel cum fiecare om este diferit si leaderii au unele trasaturi distincte. Este normal ca fiecare conducator sa isi lase amprenta asupra organizatiei. Important este cum o face si mai ales, cum mediaza aceasta tranzitie. Consultanta mea in acest sector vine sa evalueze toleranta la risc si perceptiile angajatilor despre schimbare si implicit, sa directioneze procesul de luare a deciziilor catre o activitate etapizata.
Ce este life coaching-ul?
Life coaching-ul este despre dezvoltare si despre cunoasterea de sine, a propriilor abilitati. Stim bine ca in Romania exista tendinte clare inspre valorizarea anumitor domenii de activitate iar educatia primita se orienteaza de asemenea spre acestea. Prin urmare, este important ca oamenii sa isi cunoasca abilitatile si sa isi doreasca sa devina cei mai buni, indiferent de sectorul de activitate.
Ce este un business training?
Training-ul in cadrul companiilor este vital pentru cresterea coeziunii interne, pentru dezvoltarea resursei umane. Angajatii din zilele noastre nu mai sunt dispusi sa faca sarcini repetitive si doresc permanent sa se dezvolte. Asta le propune George Nedelcu - o viziune noua despre dezvoltare.
Un trainer vine cu o lectie predefinita?
Exista abordari universale pentru zona de comunicare sau performanta. Cu toate acestea, trainerii genereaza planuri particulare pentru companii si angajatii acestora, in functie de profil, numar de angajati, raportare la piata si multi alti indicatori.
Ce putem castiga din workshop-uri si training-uri?
Relaxare, expertiza si modelare de comportament. Trei elemente fundamentale generate de astfel de activitati in randul companiilor, totul pentru a pregati terenul pentru o schimbare sau pentru a creste vizibilitatea companiei pe piata.

Formular de contact

Daca sunteti interesat de unul dintre domeniile de competenta ale lui George Nedelcu, va invitam sa completati formularul de mai jos pentru a primi informatii suplimentare.

  Termenii si Conditiile.

  “ Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi însoțit. ”

  Adresa

  Strada Iuliu Maniu Nr. 32, Biroul 14, Brașov

  Email

  Call Now Button